HomeVores bådeSikkerhed

Sikkerhed

Sikkerheden altid som første prioritet

Over 40 års erfaring

For at kunne navigere ind mellem klipper og skær uden problemer, har vi prioriteret sikkerheden ombord på vores både, som et af de højeste.

Alle vores både er godkendt af Statens Skibstilsyn og har en høj standard og sikkerhed for passagererne. Som en ekstra sikkerhed, har bådene ISM Certificering. Vi bruger den nyeste teknik til at kommunikere med. Ombord er der radar, ekkolod, GPS med videoplotter, VHF og mobiltelefon.

Bådene har indbygget stabilisator, så de kan blive mere rolige hvis nogen har tendens til søsyge. Silja Star er godkendt til 48 passagerer, Silja til 25 passagerer og Fríðgerð til 23 passagerer. Samtlige passagerer er forsikret efter international lovgivning og standard.

Stiller du store krav til sikkerhed og erfaring, vil du opleve det som ingen anden er i stand til at præstere, da er det kun os – hvilket kan bevises. Det største præsentations arbejde udføres af os når det gælder sejlads mellem smalle sunde, klipper, skær og ind i grotter, og det er af gode grunde – vi har over 40 års erfaring.

 

Top