HomeVores bådeBesætningen

Besætningen

Erfaren besætning

Besætningen er speciel trænet og har stor erfaring med denne krævende navigation. De er meget villige til at dele deres viden om fuglefangst og miljø med Dem. De beretter gerne om, hvordan folk gik på jagt i disse områder under meget vanskelige forhold.

I tillæg til disse regulære ture kan M/B Silja Star og M/B Silja udlejes til at sejle, hvorhen det skal være mellem øerne. F.eks. kan du leje båden en sejltur for at se solen gå ned en smuk sommeraften. Vi sejler ikke kun omkring fuglefjeldene – vi sejler omkring hele Færøerne – hele året rundt så længe vejret tillader det. Det er op til den enkelte at bestemme destinationen, da vores både også kan udlejes med mandskab. Vi kan nævne eksempler som sommerudflugter, ture til Mykines m.m.

Sightseeing - HvalerSilja Star og Silja kan også lejes til længere sejlture. Der er alle faciliteter ombord, du bestemmer selv hvilken udflugt du ønsker. Mange gange da vi har sejlet rundt omkring øerne, har vi set hvaler og flokke af “Grindehvaler”. Dette har kunnet lade sig gøre, fordi Silja Star har et højt agterdæk med god udsigt over horisonten og Silja har en høj flybridge, som gør at man kan se hvaler fra lang afstand. Disse ture er særdeles velegnet til fotografer der vil taget smukke billeder af havet omkring Færøerne.

 

Top