HomeVores både

Vores både

Kom rundt hele Færøerne med vores både

Vi kan nemt og bekvemt sejle omkring Færøerne med vores nye båd, Silja Star.

Lej båden efter behov

Sightseeing - BådeSilja Star er meget fleksibel og yderst velegnet til længere ture. Båden kan tilpasses efter dine behov og ønsker. Stole og borde kan flyttes for at give dig præcis den plads, du har brug for.

Eksempler på ture:

  • Fuldendt oplevelsesture – sejl, oplev og spis i vores nye restauration
  • Fisketure
  • Charter ture – lej båden og sejl hvorhen du vil på Færøerne
  • VIP-ture
  • Polterabend
  • Fødselsdagsture
  • Exclusive team-building
  • Firmaudflugter
Book din ture online ..

 

Silja StarSiljaFrígerð

– nyskabelse indenfor færøsk turisme

Silja Star
Silja Star

Siden vi fik bygget Silja Star, har båden fået ros for at være den største nyskabelse indenfor færøsk turisme på søvejen i nyere tid. Den er helt klart den bedst egnede båd til ældre passagerer. F.eks. er der installeret termovindue, der gør vinduerne dugfrie således at passagerne altid har en særdeles god udsigt.

Båden er blevet specielt … Se mere ..

–  en banebryder indenfor færøsk turisme

SiljaSilja er den eneste hurtiggående P-BÅD på Færøerne. Den er 40 fod lang og er udstyret med 2 x 375 CAT motorer, der kører separat, hvilket er en stor ekstra sikkerhed. Silja er godkendt af Statens Skibstilsyn til 25 passagerer og har redningsudstyr til 41 passagerer.

Ligeledes er den udstyret med … Se mere ..

– repræsenterer traditionen

FríðgerðTuren ud til Vestmannabjørgini foregår i en åben færøsk båd af den traditionelle type, der nedstammer fra vikingeskibene. M/B Frígerð er en meget sødygtig båd på 32 fod med 130 HK maskine og er desuden udstyret med radar, GPS med videoplotter, autopilot, ekkolod, VHF og mobiltelefon samt 6 fuldautomatiske fiskehjul (snellur). Derudover er stabilisatorer installeret så den er mere venlig mod dem der har tendens til søsyge. M/B Frígerð er godkendt af Statens Skibstilsyn til 23 passagerer.

Turen varer ca. 2 timer og 15 min. … Se mere ..

Spis og sejl

I forbindelse med vores sightseeing ture, kan vi servere traditionel Færøsk mad eller mad efter eget ønske. Serveringen kan foregå både ombord eller efter turen i vores restauranten i Vestmanna.

Hvis grupper ønsker mad på turen eller i restauranten, må dette aftales på forhånd.

Central placering

Silja Stars hjemhavn er for det meste i Thorshavn, hvilket er med til at gøre sejladsen mere fleksibel samt at det er muligt at nå flere destinationer uden at det tager alt for lang tid. Vi vil kunne sejle til de fleste steder på Færøerne på mindre end to timer.

Se kort over Silja Star’s placering i Tórshavn …

indlæser kort - vent venligst...

Sightseeing - Tórshavn 62.008439, -6.768243 Sightseeing - Tórshavn Bursatangi FO-100 Tórshavn Faroe Islands Tel. +298 42 41 55 Fax +298 42 43 83 info@vestmannabjorgini.fo www.vestmannabjorgini.fo

 

Top